Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brands: 'Hij is de enige bij wie ik dat op dit moment durf te zeggen'

Laatste update:

De technisch manager van PSV weet dat er veranderingen op stapel staan binnen de selectie. In het Algemeen Dagblad zegt hij dat hij de kans op een transfer voor Memphis Depay op negentig procent inschat. "Maar hij is de enige bij wie ik dat op dit moment durf te zeggen. Ik hoop dat Gini nog een jaar blijft", zegt hij, doelend op aanvoerder Georginio Wijnaldum. Die sloeg vorig jaar zomer nog een aanbieding van Paris Saint-Germain af.

"Oók als dat gebeurt, kan er sowieso nog een middenvelder bij. Marcel Ritzmaier wil graag spelen en voor hem is er belangstelling", legt Brands uit. Dat het kiezen van nieuwe namen voor PSV geen gemakkelijke opdracht is, moge duidelijk zijn. Brands zegt dat de clubleiding van PSV in principe niet anders kijkt naar het voetbal dan het publiek dat doet. Als Depay vertrekt, levert de Eindhovense club meteen twintig doelpunten per seizoen in. Tegelijkertijd, zegt Brands, raakt men daarmee niet heel veel assists kwijt.

Een tweede Depay vinden is lastig, maar Brands gelooft dat er vast en zeker een buitenspeler te vinden is die tien goals minder maakt, maar wel twee keer zo veel assists aflevert in een seizoen. "Of neem Gini. Ongelooflijk allround als middenvelder, laat verdedigend geen steken vallen, komt altijd aanvallend voor de goal en maakt twaalf tot vijftien doelpunten. Vind dat pakket maar eens in één speler", aldus Brands, die er wel aan toevoegt dat Adam Maher er straks tien tot vijftien zou kunnen maken voor PSV.

Denk jij dat Marcel Brands een sterk team weet te creëren voor het nieuwe seizoen?

Meer nieuws

Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
2
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
54
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
0
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
17
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties