Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marcel Brands hoopt oude bekende over te halen om belangrijke rol binnen PSV te vervullen

Laatste update:

Wijnker is geen onbekende naam voor algemeen directeur Marcel Brands. Het duo kent elkaar van hun gezamenlijke tijd bij AZ. Inmiddels is Wijnker werkzaam bij de KNVB, in de rol van Manager Top Jeugdvoetbal.

Rik Elfrink, journalist namens het ED, lijkt enthousiast over Wijnker. "Wijnker werkte in het verleden met Brands en Stewart bij AZ en in die periode is de opleiding in Alkmaar op een deugdelijke manier neergezet, is het oordeel van velen."

Brands hoopt Wijnker te overtuigen om op De Herdgang aan de slag te gaan. De landskampioen zoekt liefst twee personen voor de rol van hoofd jeugdopleiding. Naast Wijnker is Phillip Cocu op gesprek geweest in Eindhoven.

Cocu zal meer te werk moeten gaan als transitiecoach, die talenten moet begeleiden in hun laatste stappen naar het Philips Stadion. Het is vooralsnog onduidelijk of hij dat ziet zitten, daar de voormalig middenvelder het afgelopen decennium fungeerde als hoofdtrainer bij PSV, Fenerbahçe, Derby County en Vitesse.

De naar Australië vertrokken Faber vertolkte de rol van hoofd jeugdopleiding bij PSV liefst zes seizoenen. Daarvoor was hij werkzaam als trainer bij NEC en FC Groningen. Bij Adelaide United is Faber voor het eerst verantwoordelijk voor de inkomende- en uitgaande transfers van een eerste elftal.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Europese grootmacht wil deal van Matthijs de Ligt met Manchester United kapen'
39
Dit zijn alle 39 dispensatiespelers die deelnemen aan de Olympische Spelen
5
'Feyenoord gaat volgende speler uit Zuid-Amerika naar De Kuip halen'
13
Justin Bijlow spreekt zich uit over zijn huidige situatie bij Feyenoord
11
Programma, uitslagen en standen van het voetbaltoernooi op de Olympische Spelen
1
Dit is het eerste doelpunt van Liverpool onder manager Arne Slot
8

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties