Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brands hoorde niets van Manchester United: 'Wel een interessante speler'

Laatste update:

Volgens Marcel Brands is er op dit moment geen concrete interesse van Manchester United. "Concreet weten we bij PSV niets, er heeft zich niemand gemeld", verzekert de technisch manager donderdag in het Algemeen Dagblad. Arias moest in het begin van het seizoen met Joshua Brenet strijden om speeltijd in het hoogste keurkorps van PSV, maar sinds half november is hij verzekerd van een basisplaats.

"We weten wel dat Arias als interessante speler geldt in het circuit. Een aanvallend ingestelde back en speler van Colombia, WK-deelnemer en top zes-land", stelt Brands. Arias was in de zomer van 2012 al bij PSV in beeld, maar het duurde uiteindelijk een jaar voordat hij naar Eindhoven kwam. De rechtspoot speelde tot dusver voor het nationale elftal van Colombia.

Speelt Santiago Arias komend seizoen nog voor PSV?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties