Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brands: 'Ik krijg het idee dat Ajax de boot afhoudt'

Laatste update:

In het Algemeen Dagblad geeft Marcel Brands, technisch manager bij PSV, aan dat Ajax nog geen vraagprijs voor El Hamdaoui heeft genoemd richting Eindhoven. "Maar het is de vraag of je wel een transfersom kunt eisen voor een voetballer die naar de beloften is gestuurd. Bij PSV hadden we zo'n situatie met Jan Kromkamp. Die mocht van ons ook transfervrij vertrekken. Ik krijg het idee dat Ajax de boot afhoudt, omdat ze hem liever naar het buitenland zien gaan."

Over een week begint PSV de competitie met een uitwedstrijd bij AZ, ook één van El Hamdaouis oude clubs. Het is echter maar de vraag of de aanvaller dan al van club gewisseld is. Brands heeft redelijk wat geld te besteden dankzij de verkoop van grond onder het Philips Stadion en De Herdgang aan de gemeente, maar benadrukt dat dat geld maar één keer kan worden uitgegeven. Hij vergelijkt het met de aankoop van een nieuwe auto. "Je wilt graag een zwarte, maar dan moet je nog enkele maanden wachten. Daarom neem je toch maar de rode. Uiteindelijk heb je daar jaren spijt van."

Danny Blind stelt ondertussen dat er vanuit het Philips Stadion een poging werd gewaagd El Hamdaoui kosteloos over te nemen. "Het klopt dat PSV geïnformeerd heeft over Mounir, maar ze hebben gevraagd of ze hem transfervrij kunnen overnemen. Dat is voor ons onbespreekbaar", aldus de technisch directeur van Ajax.

Kan Ajax een transfersom eisen, voor een speler die naar de beloften is gestuurd?

Meer nieuws

Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
1
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
30
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
11
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
42
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
20
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties