Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brands: 'In zijn tijd bij AZ was hij al goed in strafschoppen stoppen'

Laatste update:

De technisch manager van PSV haalde Romero in 2007 immers naar Alkmaar. "In zijn tijd bij AZ was hij al goed in strafschoppen stoppen", vertelt de directeur aan de Leeuwarder Courant. "Hij gaat echt volledig naar de hoek. Die penalty van Wesley Sneijder was heus niet slecht ingeschoten, maar Sergio zat er bovenop.'"

Romero had in 2009 een groot aandeel in het kampioenschap van AZ. "Hij was bij Louis van Gaal in prima handen en je zag hem per wedstrijd groeien. Een echte winnaar die altijd tot het randje gaat." Brands zegt dat Romero voor het WK 2010 al naar een Italiaanse topclub kon, maar dat die vereniging na het eindtoernooi in Zuid-Afrika afhaakte.

Een jaar later maakte Romero alsnog de overstap naar Italië, naar Sampdoria. Maar net als bij de club uit Genua kon hij ook geen potten breken bij AS Monaco. Brands betreurt dat: "Eigenlijk vind ik het een beetje tegenvallen dat zijn carrière zo gelopen is. Maar leuk voor hem dat hij dit nu heeft bereikt. Al denk ik niet dat Argentinië van Duitsland gaat winnen. Dat is namelijk absoluut de beste ploeg van dit WK."

-

Meer nieuws

Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
3
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
2
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
43
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
20
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties