Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brands: 'Interessante en fantastische speler, maar er is niets concreet'

Laatste update:

"Het is een interessante en fantastische speler, maar er is niets concreet." Barcelona verhuurt Afellay tot het einde van het seizoen aan Olympiacos en daarmee komt er een einde aan de samenwerking met de aanvallende middenvelder. De contractuele samenwerking in het Camp Nou loopt immers 30 juni ten einde. Afellay, 28 jaar, had onlangs bij Olympiacos een conflict met zijn trainer Michel, maar de Spanjaard kreeg niet veel later zijn congé.

Onder leiding van opvolger Vitor Pereira verscheen Afellay afgelopen weekeinde weer in de basis en lijkt er van een winters vertrek uit Athene geen sprake. Brands liet eerder al weten dat PSV niet op zoek is naar versterkingen, de selectie in januari intact wil houden en dat hij een speler als Afellay wel iets te bieden moet hebben.

Ibrahim Afellay speelt komend seizoen weer voor PSV

Meer nieuws

Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zeggen'
9
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
11
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
21
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
14
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties