Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brands: 'Je kan er nog twintig of dertig miljoen bij optellen, zo werkt dat'

Laatste update:

Mino Raiola geeft dinsdag in het Algemeen Dagblad aan dat de kopende club de waarde bepaalt en zeker niet de vragende. "Dat mochten ze willen. Het is uiteindelijk altijd wat de gek ervoor geeft." Waar een voetballer vandaan komt, bepaalt ook zijn waarde, zo verzekert Marcel Brands. Dat zorgt voor een zekere onder- en bovengrens. "Bij een club als RKC zat daar een maximum aan, net als bij AZ. Bij PSV ligt dat weer een stuk hoger en bij de grootste clubs heb je het dan al snel over vele tientallen miljoenen. Mits ze een vaste waarde zijn, uiteraard."

De technisch manager van PSV vindt dat de 25 miljoen euro die Chelsea in 2011 voor Luiz betaalde 'redelijk gangbaar' voor een basisspeler van Benfica of FC Porto die naar een grotere club gaat. "Die prijs ligt in de regel tussen de twintig en dertig miljoen euro. Als twee van de grootste en rijkste clubs betrokken zijn bij een deal, zoals later met Chelsea en PSG, kun je daar nog twintig of dertig miljoen bij optellen. Zo werkt die markt gewoon", zo verklaart Brands, die verwacht dat bij een eventuele transfer van Paul Pogba ook een 'Ángel Di Maria-bedrag' gemoeid zal zijn.

Denk jij dat Paul Pogba aan zijn laatste seizoen bij Juventus bezig is?

Meer nieuws

'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
5
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
12
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties