Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brands kondigt veranderingen aan bij Everton: 'Dat is lastig werken'

Laatste update:

Brands begon vorige week aan zijn nieuwe avontuur bij Everton en presenteerde direct Marco Silva als nieuwe manager. Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen bevestigt de voormalig technisch directeur van RKC Waalwijk, AZ en PSV dat er afscheid genomen gaat worden van verschillende spelers. Welke spelers mogen vertrekken laat hij niet los. "We gaan op zoek naar doelwitten voor een aantal verschillende posities."

Op de persconferentie gaf Brands aan dat hij nauw samenwerkt met de nieuwe trainer. "Het zou erg onhandig zijn als ik een speler zou halen die de coach niet wil hebben", aldus Brands. "Ik heb met grote coaches gewerkt, zoals Louis van Gaal, Ronald Koeman en Phillip Cocu. Nog nooit heb ik een speler gehaald waar we het samen niet over eens waren."

"Ik ben vrijdag begonnen en heb direct de hele dag aan de lijn gehangen met zaakwaarnemers, om te praten over nieuwe spelers én over onze eigen spelers", ging hij verder. "Ik ga snel met Marco om tafel om plannen te maken. We zullen eerst naar de huidige selectie kijken, inclusief de spelers die vorig jaar verhuurd waren."

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
2
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
3
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
15
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
12
Ajax shopt bij Sparta en haalt jongere broer van Jorrel Hato naar Amsterdam
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties