Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brands krijgt applaus van fans: 'Ik ben zelfs Marokkaans wezen eten'

Laatste update:

Technisch manager Marcel Brands kwam tijdens de Forumavond van PSV dan ook tot de conclusie dat al zijn werk voor niets is geweest. Hij kreeg dinsdag wel applaus van de supporters voor al zijn inspanningen: "Ik heb er alles aan gedaan, ben zelfs Marokkaans wezen eten, terwijl ik een moeilijke eter ben", lachte de sportbestuurder. "We hebben hem ook een aanbieding van de buitencategorie gedaan, maar eens houdt het op."

De enkelvoudig Belgisch international had naar verluidt vier ton exclusief bonussen kunnen verdienen in het Philips Stadion. "Bakkali behoorde samen met Andreas Pereira en Riechedly Bazoer bij de beste talenten onder de vijftien jaar, maar waar zijn zij nu? Jorrit Hendrix en Memphis Depay hebben het wel gered en dat is een kwestie van mentaliteit. We hebben bij Bakkali wel een fout gemaakt door hem vijftien wedstrijden voor PSV te laten spelen."

"Daardoor kon hij niet meer uitkomen voor Jong PSV en dat hebben we dus niet goed in de gaten gehouden. Dat mag hij ons verwijten, maar echt niet meer", aldus Brands, die door supporters ook nog werd bevraagd over de 'houding' van Jetro Willems. De verdediger maakt niet zelden een ongeïnteresseerde en lakse indruk: "Misschien komt die houding zo over, maar hij is een slimme en goede jongen. Ook dat is weer beeldvorming."

PSV heeft gedaan wat het kon richting Zakaria Bakkali

Meer nieuws

Vincent Janssen doet met bizarre overtreding gooi naar snelste gele kaart ooit
0
RKC vernedert Heracles in Almelo en zet grote stap richting lijfsbehoud
9
PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland
52
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
2
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties