Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brands onthult transferplannen: 'Ancelotti en de eigenaar staan erachter'

Laatste update:

Brands, die zich sinds 2018 director of football mag noemen bij Everton, laat weten dat hij bij de Engelse club in de laatste fase is aanbeland van het vernieuwen va nde selectie. "Enkele spelers uit het verleden met minder perspectief voor Everton proberen we te verkopen", aldus Brands. "Er is al veel veranderd. We hadden voor deze zomer ook geen transferwindow gepland met vijf of zes grote aankopen. We willen het elftal op twee of drie posities versterken en hebben daarbij geen extreme wensen."

"We zitten niet meer in de fase van crazy namen", tempert Brands de verwachtingen. "Carlo Ancelotti (manager, red.) en de eigenaar staan erachter. In de twee jaar dat we bezig zijn, is de gemiddelde leeftijd omlaag gegaan, is het kapitaal op het veld toegenomen en is de totale waarde van de selectie omhoog gegaan. En we hebben een trainer die de weg naar succes kent. Het is nu alleen even improviseren door corona. Uiteindelijk moeten alle inspanningen tot sportief succes leiden."

Brands verwacht dat de coronacrisis van grote invloed zal zijn op de transfermarkt. "We verliezen veel tv-geld en missen wedstrijdinkomsten. Net als de andere clubs verkeren we in een onzekere positie", vertelt de voormalig technisch manager van PSV. "Hoe gaat het financieel richting het nieuwe seizoen, wanneer begint de competitie, starten we weer zonder publiek en blijven we geld verliezen? Het zal geen big spending zomer worden."

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
12
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
63
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties