Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brands slaat eerste slag en breekt clubrecord met komst Richarlison

Laatste update:

Richarlison speelde ruim jaar geleden nog in het shirt van Fluminense en onder meer Ajax was geïnteresseerd in de diensten van de jongeling. Watford ging er echter vandoor met de talentvolle Braziliaan en legde 12,5 miljoen euro op tafel. Sindsdien kwam Richarlison tot 41 wedstrijden voor the Hornets, waarin hij vijf doelpunten en vijf assists produceerde.

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Richarlison is de eerste aankoop van Marcel Brands bij the Toffees. De nieuwe manager voetbalzaken van Everton heeft al enkele spelers uitgezwaaid, maar heeft met de jonge aanvaller nu de eerste aanwinst in huis gehaald. Richarlison lag nog tot medio 2022 vast bij Watford, waardoor Everton diep in de buidel moest tasten voor de voormalig jeugdinternational van Brazilië.

Marco Silva, de nieuwe manager van Everton, kent Richarlison goed, want de oefenmeester werkte bij Watford al samen met het talent. De aanvaller kende een vliegende start in de Premier League onder de vleugels van de Portugees. Ook Watford breekt een clubrecord: de voorgaande duurste uitgaande transfer was Odion Ighalo, die in januari 2017 voor 23,3 miljoen euro naar Changchun Yatai verkaste.

Een goede aankoop van Everton?

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
47
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
6
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
8
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
31
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
9
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties