Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brands wacht op beweging rond drietal: 'Het is rustig rond die spelers'

Laatste update:

Luciano Narsingh en Jetro Willems hebben bijvoorbeeld allebei nog een contract voor een jaar en kijken of ze het elders willen proberen, terwijl Adam Maher eveneens tijd en ruimte krijgt voor iets anders. Maher werd recent nog gelinkt aan Lazio, maar de Italianen hebben geen contact opgenomen. Technisch manager Marcel Brands van PSV geeft aan dat er weinig beweging is rond Narsing, Willems en Maher.

"Het is rustig rond die spelers. De geruchten rondom die spelers noem ik 'makelaarspraat'. Bij mij is het concreet als een club zich meldt voor één van deze spelers en dat is op dit moment niet aan de orde", verduidelijkt Brands zaterdag aan Omroep Brabant. PSV hoopt nog wel steeds dat Marco van Ginkel kan overkomen van Chelsea, maar de bal ligt helemaal bij de Engelsen. "Ik weet dat Marco graag wil, maar de geluiden van Chelsea zijn dat daar voorlopig nog geen duidelijkheid over komt."

Wie denk je dat het eerst vertrekt bij PSV?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties