Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Braunschweig doet Verbeek en Stevens met ruime overwinning vrezen

Laatste update:

Eintracht Braunschweig - Hannover 96 3-0
Bij Braunschweig geven ze niet zomaar op. Die Löwen stevenden lang af op directe degradatie, maar zijn een inhaalslag begonnen en maken nu nog kans op handhaving. De ploeg van Torsten Lieberknecht kwam na een kwartier op voorsprong in het eigen Eintracht-Stadion: Dominick Kumbela tikte van dichtbij binnen, nadat de doelman de bal voor zijn voeten had geduwd. Na twintig minuten werd het 2-0: Havard Nielsen won het duel van voormalig PSV'er Marcelo en volleerde diagonaal binnen.

Hannover, dat niet gevrijwaard is van degradatiezorgen, moest na een uur spelen met tien man verder door een rode kaart voor verdediger Andre Hoffmann. Met de numerieke minderherid bouwde Braunschweig de score uit: Jan Hochscheidt schoot in de voorlaatste minuut de 3-0 binnen. Braunschweig heeft nu van de laatste zeven wedstrijden er maar één verloren en gaat zaterdag op bezoek bij SC Freiburg. De laatste twee ploegen in de Bundesliga degraderen naar het tweede niveau; de nummer zestien speelt nacompetitie.

Hertha BSC - TSG Hoffenheim 1-1
Jos Luhukay is aan een mindere periode bezig bij Hertha BSC. Die Alte Dame kwam zondag immers voor de zevende keer op rij niet tot een overwinning. Sami Allagui zette de hoofdstedelingen na tien minuten met een geplaatst schot nog wel op voorsprong, maar Eugen Polanski zette na een halfuur al de eindstand op het scorebord. Hoffenheim blijft Hertha op de ranglijst nipt voor; beide ploegen staan op 36 punten, maar de club uit Sinsheim heeft een beter doelsaldo.

-
Denk jij dat Gertjan Verbeek en Huub Stevens degraderen?

Meer nieuws

Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
5
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
12
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties