Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bravoure bij Russen: 'Verdedigend gezien is Manchester City erg zwak'

Laatste update:

CSKA moet winnen om nog zicht te houden op een respectabele plaats in de groep, want tegen AS Roma en Bayern München werden nul punten gepakt. Musa is er vrij zeker van dat de Moskovieten kwaliteit genoeg hebben om het City lastig te maken. "Zoals je kunt zien is Manchester City dit seizoen erg zwak. Daar gaan wij gebruik van maken", voorspelt de Nigeriaanse aanvaller.

"Ze zijn dit seizoen een paar wedstrijden zeker niet op hun best geweest. Achterin is het erg zwak, dus daar gaan we ons best voor doen. Met onze spelers maken wij zeker kans", denkt Musa. De ex-aanvaller van VVV-Venlo weet ook dat het inmiddels twee voor twaalf is en dat de absentie van thuissupporters (wegens racisme-incidenten) CSKA ook niet helpt. "Dit is eigenlijk de laatste kans voor ons. We moeten het zonder onze supporters stellen en dat is lastig. Of dat oneerlijk is? Ja, dat is oneerlijk.'

-
Denk jij dat CSKA thuis wint van Manchester City?

Meer nieuws

Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
0
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
44
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
68
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties