Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Brazilië grijpt in na 3 nederlagen in 6 duels en gooit bondscoach eruit'

Laatste update:

Volgens O Globo heeft Rodrigues hierover ook contact opgenomen met Mario Bittencourt, de voorzitter van Fluminense. Diniz is namelijk ook coach van de club die onlangs in de finale van het WK voor clubteams met 4-0 verloor van Manchester City.

Rodrigues is volgens bovengenoemd medium niet eens ontevreden over het werk van Diniz als bondscoach. De bondsvoorzitter heeft Bittencourt echter beloofd om de oefenmeester niet definitief weg te plukken bij Fluminense, waardoor men op zoek gaat naar een nieuwe bondscoach.

Kort dienstverband
Diniz was slechts zes interlands bondscoach van Brazilië, allemaal duels in het kader van de kwalificatie voor het WK van 2026. De vijfvoudig wereldkampioen verloor de helft van deze wedstrijden, terwijl er slechts twee keer werd gewonnen. Eenmaal eindigde een WK-kwalificatieduel in een gelijkspel.

Rodrigues had oorspronkelijk het plan opgevat om de vorig jaar juli aangestelde Diniz een jaar te laten zitten, om vervolgens Carlo Ancelotti aan te stellen. De Italiaanse trainer koos onlangs echter voor een nieuw en meerjarig contract bij Real Madrid.

Dorival Júnior, coach van São Paulo, is de voornaamste kandidaat om het bondscoachschap van Brazilië op zich te nemen. Voormalig international Filipe Luís wordt door diverse Braziliaanse media eveneens in verband gebracht met de vacante positie.

Brazilië is naast de kwalificatie voor het WK van 2026 in voorbereiding op de Copa América van aankomende zomer. Het prestigieuze toernooi vindt plaats van 10 juni tot 12 juli en vindt plaats in de Verenigde Staten. Rodrigues hoopt voor de interlandperiode in maart een opvolger van Diniz aan te kunnen stellen.

Meer nieuws

Quilindschy Hartman openbaart hoe dicht hij bij een vertrek naar Chelsea was
2
Kraay jr. onthult de reden waarom Koeman Zirkzee niet selecteerde voor Oranje
14
Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
17
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
2
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties