Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brazilië neemt ongeslagen status af van Frankrijk in heerlijk duel

Laatste update:

Het was weliswaar een vriendschappelijke wedstrijd in het Parc des Princes, maar de term 'vriendschappelijk' namen de ploegen aanvankelijk niet al te letterlijk. Het ging er stevig aan toe in de eerste fase van de wedstrijd, die een eerste opleving kende door een reuzenkans voor de Franse aanvoerder Karim Benzema. De spits van Real Madrid verscheen vrij bij de tweede paal, kopte in, maar zag keeper Jefferson een uitstekende redding verrichten.

Niet veel later moest Jefferson de bal alsnog uit zijn net halen. Bij een hoekschop van Mathieu Valbuena torende Raphaël Varane boven iedereen uit en de mandekker kopte de bal heerlijk binnen: 1-0. Brazilië had weliswaar wat meer balbezit, maar de meeste dreiging kwam van de Fransen, die op slag van rust echter een tegentreffer moesten toestaan. Oscar combineerde met TSG Hoffenheim-sensatie Roberto Firmino en de aanvallende middenvelder van Chelsea rondde goed af.

De bondscoaches besloten tijdens de rust nog niet te wisselen en dat kwam het spel na de onderbreking ten goede. Beide partijen speelden vol op de aanval en aan beide kanten vielen tal van grote kansen te noteren. Op aangeven van Willian hamerde Neymar de 1-2 tegen de touwen (korte hoek) en voor de aanvaller was dat zijn achtste goal in zijn laatste zeven interlands. Voor de 23-jarige Neymar was het in totaal alweer zijn 43e interlandgoal, hij had daar 61 interlands voor nodig.

Ook na die goal golfde het spel op en neer. Benzema had voor de 2-2 kunnen en moeten zorgen, maar van dichtbij vuurde de spits de bal haast het stadion uit. Ook Antoine Griezmann had geen geluk, omdat keeper Jefferson maar weer eens een uitstekende redding verrichtte. Aan de andere kant bleef het trio Neymar-Willian-Oscar levensgevaarlijk, al was het juist controleur Luiz Gustavo die met een kopbal voor 1-3 zorgde. Brazilië zette zo de fantastische vorm sinds het dramatische WK voort: de zeven wedstrijden na de eindronde werden allemaal winnend afgesloten.

-
Denk je dat Frankrijk op het EK van 2016 in ieder geval de halve finale haalt?

Meer nieuws

ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
17
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties