Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Braziliaan liet zich overhalen door Guardiola: 'Dat belletje gaf de doorslag'

Laatste update:

"Het was een moeilijke beslissing, maar uiteindelijk gaf mijn verlangen om te leren de doorslag. De aanwezigheid van Guardiola bij Man City en het feit dat dit een geweldige club is, heeft een belangrijke factor gespeeld in mijn keuze. Guardiola's telefoontje deed mij er voor een groot deel doen besluiten om naar City te gaan. Ik realiseerde mij dat ik graag met hem wilde werken. Ik ken hem persoonlijk nog niet, maar hij heeft mij al erg overtuigd van het project", aldus Gabriel Jesus.

De tweevoudig A-international, twee doelpunten, zegt dat hij ondanks zijn jonge leeftijd relatief volwassen in het leven staat en dat hij er alles aan gaat doen om beter te worden in het Etihad Stadium. "Deze uitdaging maakt mij niet bang. Mijn leven heeft altijd vol uitdagingen gezeten. Deze transfer naar Man City is natuurlijk een heel grote uitdaging, maar de beste veldslagen worden gewonnen door de beste krijgers. Ik zal goed naar de manager luisteren en hoop zo snel mogelijk te wennen bij Man City", besluit Gabriel Jesus.

Denk jij dat Gabriel Jesus gaat slagen bij Manchester City?

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
4
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
4
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties