Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Braziliaans international gevleid door interesse Manchester City: 'Een droom'

Laatste update:

"Josep Guardiola is een geweldige coach en City een geweldig team. Ik zou daar zeker weten een stuk beter worden, dat moet ik ook", reageert hij tegenover Globo Esporte op de geruchten. Fred hoorde rond de kerstdagen voor het eerst van de interesse van the Citizens: "Voor mij was het prachtig nieuws, helemaal op kerstavond. Nu moet ik mijn werk voortzetten en zorgen dat de hele wereld mij ziet."

Fred speelde in de groepsfase van de Champions League met Shakhtar tegen Manchester City, waardoor Guardiola hem van dichtbij aan het werk kon zien. De Braziliaan heeft echter nog niet rechtstreeks iets gehoord van de Spaanse manager: "Ik ben nog niet door hem gebeld, ik wacht het af, maar ga nu maar, want hij zal me hierna meteen bellen", voegt hij knipogend toe.

Shakhtar pikte de middenvelder in 2013 voor vijftien miljoen euro op bij Internacional en Fred denkt dat hij na 4,5 jaar Oekraïne wel toe is aan een nieuwe stap: "Engeland heeft de meest competitieve competitie van de wereld, daar wil ik wel spelen. Het zou goed bij me kunnen passen. Het zou belangrijk zijn om in Engeland onder een van de grote managers te spelen, dat is een droom van me."

Zou jij Fred een goede aankoop vinden voor Manchester City?

Meer nieuws

Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
11
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
10
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
54
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
82

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties