Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Braziliaans vraagstuk lijkt opgelost: 'Een van de beste keepers ter wereld'

Laatste update:

Taffarel, zelf goed voor 101 interlands en tegenwoordig dus de rechterhand van bondscoach Tite, is onder de indruk van de ontwikkeling die Alisson heeft doorgemaakt. "Ik heb nog nooit een doelman gezien die zo knap is en toch zo getalenteerd", grapt de legende. "Hij overtreft alle verwachtingen. Als doelman straalt hij rust uit. Ik ben heel blij voor hem. Zijn beste kwaliteit is zijn mentaliteit. Alisson is erg kalm en beschikt over veel voetbalintelligentie. Hij werkt goed samen met zijn ploeggenoten."

De 25-jarige Alisson heeft een uitstekend seizoen achter de rug bij Roma. Hij wordt in Italië gezien als een integraal onderdeel van het elftal dat reikte tot de halve finale van de Champions League. Zijn spel leverde Alisson de interesse op van onder meer Liverpool en Real Madrid. Het contract van de doelman loopt echter nog drie seizoenen door. Taffarel denkt niet dat Alisson de noodzaak voelt om het Stadio Olimpico van Roma al na twee jaar te verlaten.

"De geruchten zijn slechts geruchten", stelt Taffarel bij Tele Radio Stereo. "Ik weet ook niet wat er gaat gebeuren, maar hij is erg gelukkig bij Roma. Alisson is slechts een jaar ouder dan Ederson, maar is enorm gegroeid nadat hij een basisplek kreeg tegen Venezuela (in oktober 2015, red.). Hij heeft nu een streepje voor op Ederson. Je kunt Alisson scharen bij de beste keepers ter wereld, samen met Thibaut Courtois, David de Gea en Manuel Neuer."

Hoort Alisson Becker bij de vijf beste keepers ter wereld?

Meer nieuws

'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
4
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
2
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
20
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
15
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties