Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Braziliaanse voetballegende rekent niet op WK-titel: 'Geen continuïteit'

Laatste update:

Zo denkt Zico, 72-voudig international en een van de beste Braziliaanse voetballers aller tijden, dat het niet gaat lukken. Volgens velen is het huidige elftal het slechtste Brazilië in zestig jaar en daar is Zico het mee eens. "Op basis van de uitslagen zeker. Het is omdat er geen continuïteit is", zegt de zestigjarige oud-voetballer in gesprek met the Guardian.

"Het huidige Brazilië is een jonge ploeg, een nieuwe generatie spelers heeft zich aangediend. Zo kan het zijn dat Neymar, iemand die 21 jaar oud is en nog nooit een WK heeft gespeeld, alle verantwoordelijkheid op zijn schouders moet dragen. We hebben ervaren spelers nodig die de schijnwerpers wegnemen van de jongelingen. Met de huidige groep is het onwaarschijnlijk dat we het WK winnen, ook al hebben we het thuisvoordeel. Het WK is al over een jaar en we weten nog steeds niet hoe de basisopstelling eruit gaat zien."

Zico, die de trainerswissel (Mano Menezes maakte plaats voor Luiz Felipe Scolari) als ongelukkig beschouwt, ziet die andere Zuid-Amerikaanse voetbalgrootmacht als de grote favoriet. Argentinië heeft een sterk team om Lionel Messi gebouwd, weet hij. "Als ze winnen, dan hoop ik niet dat het in een finale tegen Brazilië is. Anders lijden we net als in 1950, toen we de finale op eigen grond verloren van Uruguay. Het Maracanã lijkt dan wel een vervloekte plek."

Denk jij dat Brazilië wereldkampioen wordt?

Meer nieuws

De Telegraaf: Ajax heeft tien miljoen euro klaarliggen voor één speler
71
'Slot raakt direct een van zijn Nederlandse spelers kwijt bij Liverpool'
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ajax en Feyenoord in strijd verwikkeld om aanvaller van Chelsea
18
'Ajax en PSV zetten zich schrap: United en Bayern jagen op zelfde target'
4
Sleutelspeler kan Manchester City verrassend genoeg verlaten in de zomer
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties