Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brenet: 'Die vijf miljoen euro zegt meer dan hoe mensen over mij praten'

Laatste update:

"Ik ben hier teleurgesteld over, maar kan er weinig aan doen", vertelde Cocu in aanloop naar het bekerduel met Feyenoord. "We gaan het doen met de jongens die er zijn. Wij als PSV, en daar ben ik ook onderdeel van, hadden dit beter kunnen doen." De vraag is natuurlijk waarom Cocu een nieuwe linksback wilde hebben. "Hij wil sowieso concurrentie hebben", vertelde Brenet na afloop van het duel, in gesprek met Voetbal International. "Maar die vraag kun je beter aan hem stellen." Brenet kreeg daarna de vraag of hij de concurrentie nodig had. "Ik heb al concurrentie van Kenneth Paal en Santiago Arias. Waarom zou ik die concurrentie nodig hebben?"

"Als hij misschien niet helemaal tevreden over mij is, dan moet ik wellicht nog meer mijn best doen. Maar we staan zeven punten voor, we zijn niet zo vaak in de problemen gekomen en het team staat gewoon." Brenet is naar eigen zeggen niet opgelucht dat PSV toch geen linksback heeft kunnen aantrekken. "Het doet mij eigenlijk helemaal niets, ook al zou hij wel komen. Als ik maar blijf spelen, dat is het belangrijkste."

Sevilla toonde concrete interesse in Brenet. "Ik hoorde dat ze mij niet wilden laten gaan totdat ze een nieuwe linksback hadden gevonden. Vanaf daar zouden we verder kijken. Ik zou alleen weggaan als er een linksback zou komen en als ik van PSV te horen zou krijgen dat ik niet meer zou spelen." Brenet kreeg de vraag of hij het jammer vond dat hij uiteindelijk niet naar Sevilla is gegaan. "Ja, dat is jammer. Het is een mooie club in een grote competitie. Financieel zou het ook niet verkeerd zijngeweest."

"Eigenlijk zag ik Spanje wel zitten, maar mijn focus lag bij PSV, de competitie en vandaag (woensdag, red.) op de beker. Maar ja, je hebt het toch wel ergens in je achterhoofd. Wat het zegt dat Sevilla vijf miljoen euro wilde betalen? Dat zegt meer dan hoe de mensen over mij praten. Je kan het zelf invullen."

-
Joshua Brenet is goed genoeg voor de basiself van PSV

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties