Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Brenet is normaliter wisselspeler, meer zie ik ook niet in hem'

Laatste update:

Phillip Cocu gebruikte de vleugelverdediger dit seizoen zes keer als basisspeler en vijf keer als invaller. In het merendeel van de wedstrijden speelde Brenet dus wel mee, maar echt onomstreden is hij nog niet. Valckx vindt dat Brenet wel 'het ritme' heeft voor een back, maar dat hij te vaak de bal verspeelt. De tegenstander kan daardoor gevaarlijk worden en dat is nu precies niet de bedoeling. Tegen Go Ahead zag Valckx dat andermaal gebeuren en daarom geeft hij in Brenet in De Telegraaf het cijfer 5 voor diens optreden in Eindhoven.

"Als Jetro Willems en Santiago Arias fit zijn, is Brenet normaliter wisselspeler. Meer zie ik ook niet in hem", oordeelt de oud-verdediger in de ochtendkrant. Brenet zelf richt zich vooral op het voortzetten van zijn ontwikkeling. De kritiek die hem soms ten deel valt, weerhouden hem er niet van te dromen. Vorige maand sprak hij in Voetbal International nog de ambitie uit ooit in de Europese top te spelen.

Vind jij Joshua Brenet goed genoeg voor de basiself van PSV?

Meer nieuws

Heidenheim mag zich opmaken voor Europees debuut door bekerwinst Leverkusen
1
Erik ten Hag mag mogelijk toch aanblijven als manager van Manchester United
44
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Algemeen directeur ADO Den Haag vol schaamte: 'We gaan dit keihard aanpakken'
24
Paris Saint-Germain verovert Franse beker na zware tweede helft tegen Lyon
4
Tranen bij Kroos nadat hij afscheid neemt van Real Madrid-fans in Bernabéu
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties