Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brescia-president slaat plank volledig mis met dubieuze typering Balotelli

Laatste update:

"Wat wil je dat ik over Balotelli zeg?", vraagt Cellino zich hardop af in de Italiaanse media. "Hij maakt een sombere indruk en kijkt donker uit zijn ogen. Hij zal echt een positievere houding moeten aannemen, maar dat gaat hem blijkbaar niet makkelijk af. We moeten ook niet denken dat Balotelli in zijn eentje dit elftal kan redden, dat zou een slecht signaal zijn naar de rest van het elftal." Cellino gebruikte het Italiaanse woord 'nero' (zwart) toen hij de vermeende somberheid van Balotelli wilde benadrukken, waardoor het leek alsof de preses naar de huidskleur van de spits verwees.

Brescia heeft inmiddels al een officiële verklaring afgegeven, waarin met klem wordt tegengesproken dat Cellino een racistische opmerking maakte over de veelbesproken Balotelli. "Het gaat om een paradoxale grap van de president, die duidelijk verkeerd is opgevat. Dit statement moet de buitensporige media-aandacht een halt toeroepen en tevens Balotelli beschermen."

Cellino liet zich tijdens het persmoment ook uit over trainer Fabio Grosso, die Balotelli donderdag van de training stuurde en de aanvaller passeerde voor het uitduel met AS Roma (3-0 nederlaag) van zondag. "Onze trainer maakte de afgelopen week een grote fout door alleen over Balotelli te praten en niet over het team. We haalden Balotelli aan het einde van de afgelopen transferperiode naar Brescia, omdat we dachten dat hij een toegevoegde waarde zou kunnen zijn voor dit elftal. Hij is echter een zwakke plek gebleken. Als we blijven praten over Balotelli, doen we onszelf en hem veel pijn."

De vertroebelde interne verhoudingen bij de hekkensluiter in de Serie A zijn volgens Cellino echter niet alleen de schuld van Balotelli. "Dat is te makkelijk, daarom heb ik ook een nieuwe trainer aangesteld. Daarmee werd Balotelli meer geholpen dan door zichzelf. We moeten zo min mogelijk over deze kwestie praten en zo snel mogelijk onze social media op een laag pitje zetten."

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties