Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brian Brobbey: 'Dat is wat u zegt, ik denk dat we juist gas gaven'

Laatste update:

"We waren de hele wedstrijd de betere ploeg, hebben veel kansen gecreëerd en die helaas niet afgemaakt. Hoe het er uitziet in de kleedkamer? Een beetje teleurgesteld, maar op naar zondag. De bekerfinale, de volgende wedstrijd. Waar we het laten liggen? Ik denk dat we onze kansen niet afmaken", zo begint Brobbey. De jonge spits kwam in de rust als invaller binnen de lijnen en tekende na drie minuten in de tweede helft voor de openingstreffer. Het was zijn zesde doelpunt in de hoofdmacht van Ajax dit seizoen.

"Als ik erin kom, geef ik gewoon alles. Dat is mijn taak, wat ik moet doen en ik probeer een goaltje mee te pikken. Perr had de bal, ik zag ruimte achter de verdediging, ik liep diep en kreeg 'm", zo analyseert Brobbey zijn doelpunt. RTL-verslaggever Marcel Maijer stelt dat Ajax 'gas terug nam' na de afgekeurde 0-2, die na 55 minuten spelen aangetekend werd door Tadic en geannuleerd werd wegens een overtreding van Nicolás Tagliafico in aanloop naar de treffer. "Dat is wat u zegt, ik denk dat we juist gas gaven. We speelden allebei de wedstrijden beter, maar hebben kansen laten liggen en dit is heel jammer."

Brobbey krijgt de vraag of hij er begrip voor kan opbrengen dat hij in Rome op de reservebank begon. "Ik kwam net van een blessure, dus ik begrijp het wel", antwoordt Brobbey. Maijer besluit door te zeggen dat RB Leipzig, dat Brobbey aan het einde van het seizoen transfervrij overneemt, aan hem een koopje heeft. "Ja, kan, kan", reageert de spits met een lach.

Twee spelers van Ajax steken met kop en schouders boven de rest uit

Voetbalzone kende rapportcijfers toe aan de spelers van Ajax.Lees artikel

"Hij is een goede spits en heeft een goede ontwikkeling doorgemaakt. Een jaar geleden zag ik dit niet. Je zag wel dat hij rap en fysiek sterk was, alleen in zijn voetbal had ik veel twijfels. Dat pakt hij snel op, dus er zit heel veel rek in deze jongen", zegt Theo Janssen in de studio van RTL over het optreden van Brobbey tegen AS Roma. "Hij is balvast, maar heeft ook goede loopacties. Redelijk snel, sterk: hij heeft alles mee. Dit is wat je van een spits wil zien, dat hij in de bal en in de ruimte kan spelen."

Ook trainer Erik ten Hag was te spreken over het optreden van Brobbey. "Hij doet heel veel dingen goed. Hij moet nog wel een aantal dingen leren, zoals dat hij meer aan de balkant moet komen, zodat we makkelijker gaan voetballen in de laatste fase. Maar hij is natuurlijk gigantisch. Het was een heel goede pass van Perr Schuurs en Brobbey brengt precies het effect dat we verwachten. Bij de tweede goal zit hij er ook bij. Een perfecte invalbeurt en een perfecte impact op de wedstrijd. Daarmee waren we door."

-

Meer nieuws

Ajax zet streep door 2 potentiële trainers: 'Zij werden als 'te bleu' gezien'
12
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
15
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
49
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
25
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
94
Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties