Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brian Brobbey hoopt zelf óók op een snelle terugkeer bij Ajax

Laatste update:

Brobbey, dit seizoen goed voor 6 goals in 18 officiële duels voor Ajax 1, wordt gevraagd naar zijn doelen bij RB Leipzig. "Ik wil belangrijk worden in Duitsland. Ik wil veel doelpunten maken en prijzen proberen te pakken", aldus de centrumspits, die zonder dat hij er specifiek naar gevraagd wordt begint over een terugkeer bij Ajax. "Over een paar jaartjes ben ik hopelijk alweer terug, hier thuis. Wat ik het meeste aan Ajax ga missen? Alles."

Ajax denkt serieus aan het terugkopen van Brian Brobbey, zo vertelde Ten Hag donderdag op de persconferentie na de overwinning tegen VVV-Venlo (3-1). De trainer meldde dat directeur spelerszaken Marc Overmars 'bezig' is met de rentree van de spits, hoewel het niet duidelijk is of dat scenario realistisch is. "Ik weet nog niet hoe Brobbey daar precies instaat", zei Ten Hag. "Hij is daar zelf nog niet heel uitgesproken over geweest. Maar dat snap ik ook wel. Hij heeft daar nog niet eens een wedstrijd gespeeld."

Ploeggenoot Jurriën Timber, die ook onderdeel is van het interview met Brobbey, reageert op het afscheid van zijn ploeggenoot naar Leipzig. "Ik denk dat hij het heel goed gaat doen, ik heb alle vertrouwen in hem", stelt de negentienjarige verdediger, die in de voorselectie van Oranje voor het EK zit. "Als hij fit is en conditioneel goed begint, dan is hij niet te stoppen. Ook in Duitsland niet. Dat heb je ook gezien op Europees niveau. Dan kunnen ze hem gewoon niet houden. We gaan hem sowieso missen."

Brobbey ontpopte zich dit seizoen als supersub bij het eerste van Ajax, maar aan het begin van het seizoen was zijn rol nog compleet anders. "Ik begon bij Jong Ajax", memoreert hij. "Ik had nog niet zo'n goede conditie, zei Erik tegen me. Ik heb daar veel wedstrijden gespeeld. De trainer zat ook vaak naar ons te kijken. Ik liet me daar gelden en toen mocht ik tegen Fortuna Sittard op de bank zitten. In mijn debuutwedstrijd heb ik ook gelijk gescoord, toen bleef ik bij het eerste."

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
1
'Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen'
4
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
8
Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
15
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
1
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties