Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brian Brobbey: 'Ik zeg altijd tegen hem dat hij bij Barcelona terechtkomt'

Laatste update:

"Ik zeg altijd tegen hem dat hij naar Barcelona gaat", vertelt Brobbey in een interview met Ajax TV dat hij geeft met zijn ploeggenoten Timber en Devyne Rensch. "Hij is zó'n goede verdediger, op hem wil je echt niet staan." Rensch is het daarmee eens. "Als je ook kijkt naar zijn statistieken... Niet normaal. In het begin zat hij natuurlijk op de bank, maar toen hij een kans kreeg heeft hij niet meer losgelaten."

Timber, Brobbey en Rensch beleefden dit seizoen hun grote doorbraak in het eerste van Ajax. Eerstgenoemde waardeert de band die ze onderling hebben. "We doen heel veel samen in bijvoorbeeld herstel na wedstrijden", zegt Timber. "Dat gaat om dingen als krachttraining, uitlopen en dat helpt wel." Ook in het veld begrijpen de drie spelers elkaar goed. "Je kent elkaar als speler, dus je weet al wat de ander gaat doen. De tegenstander weet dan nog niet wat Devyne gaat doen, maar ik weet het wel. Dat is wel leuk om te zien."

Brobbey vertrekt transfervrij naar RB Leipzig, maar Timber wil absoluut bij Ajax blijven. "Ik wil hetzelfde als dit seizoen: weer prijzen pakken", zegt de negentienjarige verdediger. "Ik wil het Europees ook beter doen, hoewel we het dit seizoen best goed hebben gedaan. Ik wil het alleen nog langer volhouden in de Champions League. En ik wil mezelf gewoon blijven doorontwikkelen." Timber zit daarnaast bij de voorlopige EK-selectie van Oranje, zo werd vrijdag bekend.

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
34
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
34
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
4
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties