Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brian Brobbey kan met broers Derrick en Kevin Luckassen voor Ghana spelen

Laatste update:

De negentienjarige Brobbey doet deze maand met Jong Oranje mee aan het EK Onder-21, maar speelde nog geen A-interlands. Voor zijn broers Derrick Luckassen en Kevin Luckassen geldt hetzelfde, maar zij hebben al besloten dat ze willen uitkomen voor Ghana. Bovendien hebben ze nog een jongere broer, Samuel Brobbey, die Almere City FC vorig seizoen achter zich liet zonder ooit te debuteren voor de club. Het idee van een gezamenlijke toekomst in het elftal van Ghana schiet weleens door het hoofd van Kevin Luckassen. "Met zijn allen samenspelen is natuurlijk een droom. En onze ouders komen er vandaan", vertelt hij.

"Voor Derrick en mij zijn de papieren al geregeld. Brian is er nog niet uit. De bondscoach van Ghana belde hem laatst. Maar hij heeft nu de volle focus op Jong Oranje en Ajax. Brian doet dingen niet half", benadrukt de aanvaller van Kayserispor, die in Nederland uitkwam voor Almere City en afkomstig is uit de jeugdopleiding van AZ. Ghana speelt donderdag en zondag wedstrijden tegen respectievelijk Zuid-Afrika en Sao Tomé en Principe in het kader van de kwalificatie voor de Afrika Cup, maar voor die wedstrijden is geen van de broers geselecteerd. Mohammed Kudus van Ajax is er wel bij.

De telg van de Luckassen-/Brobbey-broers die nog aast op zijn profdebuut

Voetbalzone sprak vorig jaar uitgebreid met Samuel Brobbey.Lees artikel

"We hebben veel aan elkaar", vertelt Kevin over de relatie met zijn broers. "Als mijn broers ergens mee zitten, probeer ik ze te helpen. We zijn allemaal heel erg ambitieus. Daar profiteert Brian van. Hij heeft bij ons al gezien wat er allemaal op je pad kan komen. Brian heeft lef, durf en is gefocust. En is hij een keer tevreden dan zeggen wij wat er nog beter kan. Ik denk dat hij dat ook nodig heeft. Hij heeft van ons vier het meeste schijt aan alles." Brobbey besloot zijn aflopende contract bij Ajax niet te verlengen en gaat na de zomer naar RB Leipzig. Kevin Luckassen raadde hem aan om met Ajax te praten, 'omdat ik weet dat hij gek is van die club, een Amsterdamse jongen is en er daar vertrouwen in hem is', maar het mocht niet baten.

Doet Brian Brobbey er goed aan om te kiezen voor een interlandcarrière bij Ghana?

Meer nieuws

Dick Schreuder promoveert na topseizoen met Castellón in Spanje
1
Dest heeft slinkse Milan van Dongen door: 'Je probeert me erin te luizen!'
0
Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
13
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties