Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brian Brobbey leerde les: 'Hoe? Ik zou in elk geval niet zo boos worden'

Laatste update:

"Klopt, ik speelde weinig. Maar ik heb er zeker veel geleerd. Ook mentaal. Dat ik een keer in de eerste helft werd gewisseld, was niet leuk, maar zo'n ervaring neem je mee", zo wijst Brobbey in een interview met Ajax Life op zijn enige basisoptreden in de Bundesliga, waarin hij na 43 minuten werd gewisseld. "Als het weer een keer gebeurt, weet ik hoe ik ermee om moet gaan. Hoe? Ik zou in elk geval niet zo boos worden. Maar het zou niet goed zijn als het weer zou gebeuren."

Meer: Beuker en De Lang onthullen: vier spelers moeten ‘geraamte’ van Ajax gaan vormen | Brian Brobbey wordt nog voor rust gewisseld bij Ajax

"Het was geen verkeerde keuze om naar Leipzig te gaan. Het pakte alleen minder goed uit. Maar ja, ik kon ook niet in de toekomst kijken.", geeft Brobbey te kennen. Na 252 minuten te hebben gespeeld in 14 wedstrijden, keerde de international van Jong Oranje in januari op huurbasis terug naar Ajax. "Ik vond dat ik de training meteen goed kon bijbenen. Beter dan vorig jaar. Hoe ik dat merkte? Ik kon het allemaal beter belopen. Daar merk ik uit dat ik sterker ben geworden in Duitsland. Ik heb daar goed getraind."

Brobbey speelde voorlopig twee wedstrijden (drie doelpunten) voor Ajax, voordat hij een knieblessure opliep die hem tot begin volgende maand aan de kant zal houden. "Hoe volgend jaar eruit ziet? Dat hoor ik wel in juni. Tot die tijd blijf ik hier lekker in Amsterdam. Ik ben gekomen om veel te spelen, maar of dat ook gebeurt moet je aan de trainer vragen. Ik ben ook gekomen om een leuke tijd te hebben en prijzen te winnen."

Moet Ajax Brian Brobbey na dit seizoen behouden?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
9
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
55
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties