Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brian Brobbey: 'Mijn zaakwaarnemers vonden RB Leipzig de beste stap'

Laatste update:

"Ik heb nog geen woonruimte, ben nog niet begonnen met Duitse lessen, moet nog kennismaken met de spelers en de laatste weken heb ik niet met een speciaal oog naar de Bundesliga gekeken", geeft de negentienjarige spits aan. "Ik kijk sowieso nauwelijks naar die competitie. Maar alles komt op zijn tijd. Op school heb ik geen Duits gehad. Ik ben niet zo'n slimme jongen. Meer iemand die creatief met zijn handen is."

Brobbey voelt niet de behoefte om zijn overstap naar Leipzig andermaal toe te lichten. "Ik heb daar meerdere keren over gesproken. Er was volop belangstelling. Ik kon naar Italië, maar zie jij iemand van negentien in Italië een kans krijgen? Mijn zaakwaarnemers (Mino Raiola en José Fortes Rodriguez, red.) vonden Leipzig de beste stap. Engeland of Spanje kan altijd nog. Ik ben jong, mijn carrière duurt als het goed is nog lang."

Hoewel Brobbey al een contract heeft getekend, valt een directe terugkeer bij Ajax niet volledig uit te sluiten. Eerder deze maand ging de jeugdexponent in het programma Bij Andy in de Auto in op de geruchten dat Ajax hem terug wil halen. "Ik lees het ook overal", zei hij. "Het is geen bullshit. Ik wil gewoon spelen. Er is eerlijk tegen mij gezegd dat ik volgend seizoen niet veel zou gaan spelen. Dat is eerlijk tegen mij gezegd. En als je niet speelt moet je minuten bij Jong Ajax gaan maken."

Meer nieuws

Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'Daardoor kan PSV moeilijk nee zeggen'
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
4
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
13
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
13
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties