Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brian Brobbey onthult zijn droomclub en barst vervolgens in lachen uit

Laatste update:

Als Brobbey door verslaggeefster Aletha Leidelmeijer wordt gevraagd naar de club waar hij ooit nog zou willen spelen, barst hij in lachen uit. "Manchester, haha! Manchester United", zegt de spits van Ajax met een grijns op zijn gezicht. Waarschijnlijk lacht hij, aangezien er afgelopen zomer sprake was van een transfer van Brobbey naar Old Trafford. Erik ten Hag benaderde hem en vroeg of de aanvaller trek had in een overstap naar Man United, maar daar bedankte hij voor.

Meer: John van 't Schip durft het nog niet aan en begint met Berghuis op de bank | Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk

De Engelse grootmacht speelde ook een rol in de mooiste wedstrijd die Brobbey ooit gezien zegt te hebben. De Ajacied vond het wel lastig om een duel uit te kiezen. "Ja, ik heb zo veel goede wedstrijden gezien", legt Brobbey uit, voordat hij glimlachend weer de naam van United noemt. "Man United dan tegen Arsenal, 8-2." Ook doet Brobbey uit de doeken wat hij had willen worden als hij geen voetballer was geweest en vertelt hij over zijn jeugdidool.

Deze zomer moest Ajax vijftien miljoen euro neertellen om Brobbey terug te halen van RB Leipzig. Daar was de aanvaller in de zomer van 2021 nog transfervrij naartoe vertrokken, maar al gauw wilde hij terug naar de Johan Cruijff ArenA. Ajax huurde hem het afgelopen seizoen, telde dus veel geld neer om de comeback te voltooien en kreeg daar veel kritiek op. Brobbey heeft echter beloofd dat hij de Amsterdamse club terug zal betalen door later 'een hoge transfersom op te leveren'.

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
187
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties