Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brief na lijfsbehoud gaat viraal: 'Wellicht zat je op die wolk boven me'

Laatste update:

Nicola beloofde dat hij een rit van bijna 1.400 kilometer op de fiets zou maken, van Crotone naar Turijn, als de club niet zou degraderen. De dood van zijn zoon in 2014, hij werd op zijn fiets aangereden, is de reden van de opmerkelijke belofte. Nicola koos ervoor om een brief aan zijn zoon via sociale media te delen. De woorden van de oefenmeester aan zijn zoon gaan momenteel viraal in Italië.

"Ciao, mijn lief. Ik weet niet waar je bent. Ik weet niet wat je aan het doen bent. Wellicht zat je op die wolk boven me, in die nacht dat ik naar een lantaarnpaal rende", zo begon Nicola zijn relaas. "Of wellicht zat je vlak naast me. Ik ben eigenlijk blij dat je bij me was. We hebben dit jaar samen gevochten, ook al was het zwaar. Vandaag besef ik me dat je altijd bij mij bent geweest."

"Je gaf me de kracht om door te blijven vechten, ook al leek het een onmogelijk gevecht. Geloof en volharding zorgden ervoor dat het onmogelijke mogelijk bleek, het mogelijke waarschijnlijk en het mogelijke zeker. Ale, dit is niet mijn overwinning, het is onze overwinning. Het was ook onze overwinning toen we met Livorno naar de Serie A promoveerden."

"Ik had dit graag met jou gevierd, ik had je graag in de ogen gekeken, ik had graag je glimlach gezien en je hand vastgehouden om dit te vieren. Alles wat ik doe is voor jou. Alles wat ik bereik is ook dankzij jou, elke overwinning is van jou, mijn dromen zijn ook jouw dromen. Ik hoop dat mijn hart blijft kloppen voor jou en dat je altijd aan mijn zijde zal zijn."

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties