Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brighton ontvangt miljoenen van Chelsea en kan investeren in Mo Kudus

Laatste update:

De transfer van Sánchez hing al even in de lucht. De Spanjaard doorstond vrijdag de medische keuring, waarna het laatste papierwerk werd afgerond. Sánchez is de zevende zomeraanwinst van Chelsea na Christopher Nkunku (RB Leipzig), Axel Disasi (AS Monaco), Nicolas Jackson (Villarreal), Lesley Ugochukwu (Stade Rennes), Ângelo (Santos) en Diego Moreira (Benfica). Hij moet de concurrentiestrijd aangaan met Kepa, die vorig seizoen het vaakst onder de lat stond op Stamford Bridge.

Sánchez was tot maart dit jaar onbetwiste eerste keus bij Brighton. Daarna verloor de sluitpost zijn plek aan Jason Steele. Brighton speelde al in op Sánchez' vertrek door Verbruggen naar de club te halen. The Seagulls betaalden Anderlecht negentien miljoen euro, waarmee de Nederlander de duurste doelman ooit werd uit de Belgische competitie. Kjell Scherpen staat ook nog altijd onder contract in East Sussex. De Emmenaar, die zijn debuut nog moet maken, wordt voor het derde seizoen op rij verhuurd.

Brighton gebruikt de miljoenen van Sánchez voor Mohammed Kudus. De Engelsen zijn al akkoord met Ajax over een transfersom van veertig miljoen euro. Alleen de Ghanees zelf moet het nog eens worden met Brighton. Naar verwachting is dat een kwestie van tijd.

Chelsea blijft shoppen bij Brighton
Ook Moisés Caicedo moet nog altijd naar Stamford Bridge komen. De deal met Sánchez staat daar los van. Brighton verwees een bod van 92,5 miljoen euro al naar de prullenbak. Chelsea gaat binnenkort een verbeterd bod indienen.

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Dortmund en Real Madrid scoren in Champions League-finale!
0
Het lekkerst mogelijke toetje lonkt voor Dortmund-icoon Marco Reus
0
'Feyenoord gaat mogelijk aankloppen bij Liverpool en Slot voor middenvelder'
4
'Paris Saint-Germain akkoord met opvolger van Kylian Mbappé'
4
Hoe staat het met de Premier League-winnende selectie van Leicester City?
1
Vangelis Pavlidis lijkt AZ te verlaten voor Champions League-deelnemer
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties