Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brighton trekt 21,8 miljoen euro uit en laat ruimte voor speculatie

Laatste update:

De overstap van Webster hing al enkele dagen in de lucht. Nadat beide clubs elkaar hadden gevonden in een transfersom, moest Webster alleen zelf nog een akkoord bereiken met zijn nieuwe club. Dat is inmiddels gelukt en ook de medische keuring heeft geen problemen aan het licht gebracht. Webster is de duurste speler ooit uit de Championship en volgens sommige berichten zelfs de duurste aankoop ooit van Brighton.

Brighton doet echter geen uitspraken over de transfersom en spreekt niet over een recordbedrag voor de 24-jarige mandekker. Toen Jürgen Locadia en Alireza Jahanbakhsh in respectievelijk de winter en zomer van 2018 werden binnengehaald, maakte de club in het persbericht wel trots bekend dat het clubrecord was gebroken. Het lijkt er daarom op dat Webster niet de duurste aankoop uit de clubhistorie is.

Volgens Sky Sports werd voor Jahanbakhsh een bedrag van circa 18,6 miljoen euro betaald, maar Nederlandse media repten destijds over 25 miljoen euro. Webster, vorig seizoen goed voor 44 competitiewedstrijden namens Bristol City, is na Matt Clarke (overgenomen van Portsmouth) en Leandro Trossard (Racing Genk) de derde zomeraankoop van Brighton. Clarke kostte circa 3,7 miljoen euro; voor Trossard werd 20 miljoen euro betaald.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties