Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brighton zegeviert over directe concurrent bij basisdebuut Jahanbakhsh

Laatste update:

De international uit Iran maakte afgelopen zomer de overstap van AZ naar de Premier League-club, maar tot dusver was de aanvaller veroordeeld tot invalbeurten op het hoogste Engelse niveau. Vrijdagavond kreeg Jahanbakhsh voor het eerst de kans om zich vanaf de aftrap aan het thuispubliek te tonen. Brighton had over de gehele wedstrijd minder kansen, maar kon wel drie punten bijschrijven.

De thuisploeg, met ook Davy Pröpper in de basis, kwam na 25 minuten op voorsprong door Glenn Murray. De aanvaller anticipeerde goed op een voorzet vanaf links en tikte van dichtbij de 1-0 binnen. Vlak voor tijd viel Jürgen Locadia nog in, terwijl Pröpper nog werd gewisseld ten faveure van Yves Bissouma. Door de benauwde zege passeert Brighton de Londenaren op de ranglijst en staat het met acht punten uit acht wedstrijden op de twaalfde stek.

Premier League
Brighton & Hove Albion
1 - 0
West Ham United
Verwacht jij dat Alireza Jahanbakhsh gaat uitgroeien tot basisspeler bij Brighton & Hove Albion?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
10
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties