Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Briljante ingeving Vinícius Júnior helpt Real Madrid over dode punt

Laatste update:

Ancelotti gunde na de klinkende zege bij Chelsea (1-3) weer eens een basisplaats aan Marcelo, die aan het eind van het seizoen na liefst vijftien jaar afscheid neemt bij Real. Ook Eduardo Camavinga kreeg een startplek, ook omdat Luka Modric en Toni Kroos gespaard werden. Na zijn hattrick in Londen dacht Benzema binnen vijf minuten opnieuw te scoren, maar ditmaal werd de Fransman teruggefloten vanwege buitenspel. Na twintig minuten verstuurde Benzema een heerlijke bal naar de tweede paal bij Federico Valverde, die zijn volley ineens gekeerd zag worden door David Soria.

Ondanks het enorme veldoverwicht slaagde Real er slechts mondjesmaat in om de stugge defensie van Getafe te verrassen. Dat dat op slag van rust plots wél lukte, was te danken aan een briljant moment van Vinícius Júnior. De Braziliaan zette zeventien meter van het doel de buitenkant van zijn schoen tegen de bal en zag die bij de tweede paal met een vallende kopbal afgemaakt worden door Casemiro: 1-0.

Getafe kwam er geen moment aan te pas, ook niet toen de bezoekers in de tweede helft een achterstand moesten goedmaken. Real zocht geduldig een opening en vond die na 68 minuten aan de rechterkant van het veld. Lucas Vázquez stuurde Rodrygo weg en kreeg de bal in het strafschopgebied weer terug, waarna de rechtsback beheerst met zijn linker de verre hoek vond: 2-0. Gareth Bale viel in de slotfase in bij Real, dat in de laatste minuut voor het eerst defensief in problemen werd gebracht. Enes Ünal dook achter de verdediging en probeerde de verre hoek te vinden, maar raakte de paal.

-

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties