Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Briljante Messi scoort bijna alles met links en verbetert ook eigen record

Laatste update:

Messi had in totaal 314 officiële wedstrijden nodig om bij het clubrecord te komen. De nog altijd pas 24-jarige Argentijn maakte 153 goals in de Primera División, 49 in de Champions League, negentien in de Copa del Rey, acht in de Supercopa, vier op het WK voor clubteams en een in de strijd om de Europese Supercup. En om nog even door te gaan met de statistieken: 185 doelpunten maakte hij met links, 37 met rechts, tien met het hoofd, een met de borst en een met de hand.

Door zijn twaalfde hattrick verbeterde Messi ook een persoonlijk record. De dribbelaar staat na 45 officiële wedstrijden al op 54 doelpunten in dit seizoen en dat is een verbetering van zijn oude record, dat uit het vorige jaargang dateert. Hij is de eerste speler in de historie van het Spaanse voetbal die 54 goals maakt in een voetbaljaar. Messi staat dit seizoen op 34 competitiedoelpunten en dat zijn er evenveel als in zijn meest doelpuntrijke seizoen in de Primera División (2009/10).

De meeste doelpunten van Messi werden voorbereid door Dani Alves. De Braziliaan, die ook dinsdagavond weer belangrijk was bij twee goals van de Argentijn, leverde in totaal 31 assists af op Messi. Xavi leverde er 24, Andrés Iniesta zeventien. Messi maakte 132 doelpunten in het Camp Nou, 94 in uitwedstrijden en acht op neutraal terrein. Zijn favoriete tegenstander is Atlético Madrid, waartegen hij achttien keer scoorde.

Andrés Iniesta
Het was dinsdagavond dus opnieuw de avond van Lionel Messi, maar ook Andrés Iniesta schreef geschiedenis. De dribbelaar kwam in de tweede helft als invaller in het veld en is na de overwinning in 51 competitiewedstrijden op rij ongeslagen gebleven. Hij neemt het record over van Real-legende Emilio Butragueño, die ooit vijftig competitieduels op rij niet verloor.

-

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties