Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Britse media onder de indruk van Ajax: 'Droom veranderde in nachtmerrie'

Laatste update:

"De droom veranderde in een nachtmerrie", kopt de Schotse tak van de BBC. Precies elf jaar en negen maanden nadat Rangers voor het laatst Champions League-voetbal had gespeeld, liep hun langverwachte terugkeer binnen ruim een kwartier uit op een deceptie. Edson Álvarez opende na zeventien minuten de score, waarna Ajax dankzij treffers van Steven Berghuis en Mohammed Kudus met een 3-0 ruststand de kleedkamers kon opzoeken. "Deze selectie van Ajax, die verzwakt zou zijn na het vertrek van trainer Erik ten Hag en enkele basisspelers, stal van begin tot het einde van de wedstrijd de show tegen de Europa League-finalist van vorig seizoen."

"Ajax is een ploeg boordevol kwaliteit, maar de kloof in klasse die aan het licht kwam, was bij vlagen beangstigend", zo concludeert de Daily Mail. "Ajax maakte van de eerste helft een soort optocht. Ze creëerden ogenschijnlijk moeiteloos kans na kans. Het leek alsof de eindstand kon worden, wat de Amsterdammers zelf voor ogen hadden." The Herald stelt de positie van Van Bronckhorst hardop ter discussie. "Het valt nog te bezien of hij de man zal zijn om de volgende stappen te zetten. Gesprekken in de bestuurskamer van Ibrox zullen zijn lot bepalen, maar de besluitvormers moeten ook zelf in de spiegel kijken en zich afvragen of zij de juiste mannen zijn om Rangers te leiden."

The Daily Record zag dat Rangers een harde dosis Champions League-werkelijkheid kreeg voorgeschoteld toen een meedogenloos Ajax hun rentree in de Champions League verpeste. "Een paar opportunistische uitstapjes over de middenlijn daargelaten, was Rangers op schaduwen aan het jagen. Het positiespel van Ajax liet de blauwe hoofden tollen." Scottish Daily Express schrijft dat Rangers na het pak slaag tegen Celtic (4-0 verlies) van afgelopen zaterdag uit elkaar werd gereten door Ajax. "Rangers leed tegen een genadeloos Ajax een tweede 4-0 nederlaag op rij. De Nederlandse kampioen staat mijlenver van Rangers, dat compleet onder de voet werd gelopen. Het was geen gewone kloof, maar een almachtige kloof."

Champions League
Ajax
4 - 0
Rangers

Meer nieuws

Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
2
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
57
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
0
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
17
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties