Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Britse tabloids maken geruchtenstroom over Eriksen nog complexer

Laatste update:

De Britse tabloids schrijven dat een akkoord over een transfersom van 22 miljoen euro geen enkel probleem zou zijn. Naast Manchester United heeft ook Zenit Sint-Petersburg concrete interesse in de twintigjarige Deens international, die wil weten hoe Sir Alex Ferguson heeft gereageerd op de interesse uit Rusland. Eriksen zal een dezer dagen met Marc Overmars, directeur voetbalzaken, van gedachten wisselen.

Meer: Denemarken onthult EK-selectie: Vijf voormalig Eredivisionisten van de partij

Ajax zou een bod van 22 miljoen euro graag zijn kant zien opkomen, daar men op die manier de financiële huishouding beter op orde kan krijgen. Enkele tabloids gaan nog veel verder en schrijven dat Adam Maher achter de schermen al is gecontracteerd als vervanger van Eriksen. De Scandinaviër was een jaar geleden bij Manchester City in beeld, maar toentertijd vond hij nog te vroeg voor een buitenlandse transfer.

Eriksen, die volgens een bericht van De Telegraaf van zaterdag niets af weet van de interesse van Manchester United, heeft er nu tweeënhalf jaar in het eerste van Ajax opzitten en speelde 76 Eredivisieduels, waarin hij dertien keer scoorde. Eriksens contract loopt nog twee jaar door.

Speelt Christian Eriksen komend seizoen nog voor Ajax?

Meer nieuws

Memphis spreekt bij training Nederlands elftal over mogelijke terugkeer naar PSV
4
Hoe staat het met de Premier League-winnende selectie van Leicester City?
3
Treffers van Messi, Súarez en Alba allen uitgegumd in doelpuntrijke remise
1
NOS: Ronald Koeman hakt zondag belangrijke knoop door richting het EK
28
Maatsen hoort ondanks 'megafout' groot compliment na verloren CL-finale
12
Politie arresteert 53 mensen rond Champions League-finale Real en Dortmund
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties