Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brobbey had achteraf dingen anders gedaan bij Ajax: 'Was beter geweest'

Laatste update:

"Als je naar je eigen ontwikkeling kijkt, wat zijn nou dingen die je achteraf anders had gedaan?", vraagt een verslaggever van ESPN woensdag op het veld van de Johan Cruijff ArenA aan Brobbey. "Ik denk dat ik sowieso bij Ajax was gebleven", antwoordt de aanvalsleider van de Amsterdamse club. "Alleen dat eigenlijk, ja."

"Ik heb er geen spijt van. Het was een harde les voor me. Uiteindelijk heb ik ervan geleerd, ja", voegt Brobbey, met Ajax in voorbereiding op het Europa League-duel met Brighton & Hove Albion van donderdag, daaraan toe.

De pas 21-jarige Ajax-spits kwam in Leipzig tot in totaal veertien optredens. Hij liet drie assists noteren, al bleven doelpunten in Duitse dienst uit. Na een verhuurperiode van een half jaar tekende Brobbey medio 2022 een vijfjarig contract in Amsterdam.

Brobbey gaat vervolgens in op de stelling dat hij zich meer had ontwikkeld en een betere voetballer was geweest, als hij in 2021 gewoon bij Ajax was gebleven. "Ja, kan. Wie weet. Ik zou het niet weten. Ik denk dat het beter was geweest om bij Ajax te blijven", aldus de aanvaller die dit seizoen goed is voor vijf doelpunten.

De verslaggever van ESPN zag Brobbey in de jeugd van Ajax en in zijn beginperiode bij het eerste elftal heel makkelijk scoren. Een groot verschil met de huidige situatie in de hoofdmacht, zo luidt zijn oordeel.

"In de jeugd scoorde ik veel, ja, dat klopt. Bij Ajax scoor ik ook nog veel dus. Maar de mensen mogen het blijven zeggen. Ik blijf mijn stinkende best doen, dan komt het wel goed", blijft de nog jonge Brobbey positief naar de toekomst kijken.

Europa League
Ajax
0 - 2
Brighton & Hove Albion

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
11
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
66
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties