Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Brobbey had na duel met Lille OSC opvallende boodschap voor Raiola'

Laatste update:

Ajax heeft er de afgelopen maanden naar eigen zeggen veel aan gedaan om het aflopende contract van Brobbey te verlengen. Ondanks dat de talentvolel spits in de media meerdere keren heeft aangegeven dat het goed zou komen met zijn contract, is het tot een akkoord niet gekomen. "Ajax wil dolgraag dat hij blijft en dat hebben ze altijd gewild. Alleen liepen die onderhandelingen zo moeizaam, eigenlijk vast. En dat was niet heel handig van Ajax dat er op de eigen website werd gecommuniceerd dat de wegen in principe zouden scheiden na dit seizoen", aldus Verweij.

De clubwatcher geeft aan dat er een opening is gekomen doordat Brobbey 'heel erg twijfelt'. "Na de wedstrijd tegen Lille schijnt hij zelfs tegen zijn zaakwaarnemer gezegd hebben: maak het maar in orde, ik wil blijven. Alleen moet je jezelf afvragen welk belang de zaakwaarnemer heeft. Want na dit seizoen is Brobbey transfervrij, dus kan hij tekengeld incasseren. Ik mag hopen dat dat geen drijfveer is. Want voor die jongen is het natuurlijk het allerbeste dat hij wel bij Ajax blijft."

Valentijn Driessen benadrukt dat Brobbey zich de laatste maanden in de kijker heeft gespeeld bij Ajax. "Hij is een paar keer verschrikkelijk sterk ingevallen, met name bij die wedstrijd in Lille", doelt hij op de wedstrijd in Frankrijk, waarin Brobbey vlak voor tijd het winnende doelpunt maakte. "Hij is achttien (negentien, red.), er zijn meer achttienjarigen verzopen in het buitenland. Ik denk dat het beter is als hij in Nederland blijft, in zijn eigen omgeving. Wat maken die een of twee jaar nou uit? Dan roepen mensen dat bij Ajax Haller rondloopt. Maar ik constateer dat Haller een goede spits is voor de Nederlandse competitie, maar internationaal moet ik het nog maar zien."

Volgens Verweij is Brobbey de tweede spits van Ajax. Lassina Traoré lijkt hij in de pikorde voorbij: "Ik heb Traoré van de week zien prutsen in Jong Ajax (5-1 nederlaag tegen Excelsior, red.). Ik denk wel dat daar echt een hele dikke streep doorheen gaat", aldus Verweij, die benadrukt dat Ajax Klaas-Jan Huntelaar in januari heeft laten vertrekken. "Daarmee gaf Ajax natuurlijk ook wel het signaal af naar Brobbey dat hij misschien nodig was."

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties