Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brobbey: 'Ik snap dat het veel losmaakte onder de aanhang van Ajax'

Laatste update:

Brobbey snapt best waarom Tadic van mening is dat Ajax voor jonge spelers de beste leerschool is. "Zeker weten. Hij praat heel veel met me. Tadic is een heel goede jongen", zo klinkt het in gesprek met De Telegraaf. "Ik zei gewoon elke dag: 'Ja, ja, ja'. Hij is de aanvoerder, hè. Iedereen bij Ajax vertelde me dat verhaal wel zo'n beetje. Dat ik dan sterk in m'n schoenen moet staan? Dat sta ik altijd." Dat er ook onrust en onvrede is geweest bij de Ajax-fans is de aanvaller ook niet ontgaan. "Ik snap dat het ook veel losmaakte onder de aanhang. Ik heb goede en slechte reacties gehad. Dat maakt me niet zoveel uit. Ik doe gewoon m'n ding."

Meer: Ajacieden zien af van vakantie: ‘Ik heb doorgetraind, gewoon voor mezelf’

De international van Jong Oranje heeft weloverwogen voor een meerjarig contract in Leipzig gekozen. "Er was maar één goede club om Ajax voor te verlaten. Daar kan ik me goed doorontwikkelen en daarom heb ik ook niet voor andere clubs gekozen." Voordat de contracten werden getekend sprak Brobbey meer dan eens met Julian Nagelsmann, de succesvolle coach van die Roten Bullen. "Ik sprak hem via de app en heb hem ook in het echt ontmoet. We zaten gewoon samen wat te eten en te praten. Hij vertelde mij wat m'n kwaliteiten zijn en ook wat ik minder kan. Hij wist al heel veel van me. Dat is altijd goed", benadrukt het product van de Ajax-opleiding.

Brobbey, met Jong Oranje momenteel in voorbereiding op het jeugd-EK in Hongarije en Slovenië, heeft de focus de komende maanden echter nog volledig op Ajax liggen. Dromen over Leipzig is er nog niet bij. "Nee, totaal niet", erkent de jonge aanvaller. "Ik wil eerst met Ajax drie prijzen pakken. Daar gaan we voor en dat kan zeker, we hebben een topteam. En het hoogste wil ik nu ook met Jong Oranje bereiken", verwijst Brobbey naar zijn ambitie om Europees kampioen te worden. Met Ajax is de landstitel bijna binnen, terwijl men in de finale van de TOTO KNVB Beker staat. Daarnaast is AS Roma de opponent in de kwartfinale van de Europa League.

ZIe jij Bryan Brobbey slagen bij RB Leipzig?

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
3
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
19
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
15
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties