Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brobbey krijgt het volledige vertrouwen en staat basis tegen Liverpool

Laatste update:

Schreuder heeft naast Taylor ook weer de beschikking over Edson Álvarez. De Mexicaan kon tegen RKC Waalwijk (1-4) slechts een helft spelen in verband met griep, maar is er tegen Liverpool weer bij. Hij vormt het middenveld met Davy Klaassen en Steven Berghuis. Taylor is ook zo goed als hersteld van zijn blessure, maar hij begint dus op de bank. De achterhoede wordt van rechts naar links gevormd door Jorge Sánchez, Jurriën Timber, Daley Blind en Calvin Bassey. Remko Pasveer verdedigt als vanzelfsprekend het doel.

Voor Brobbey is het zijn derde basisplek op rij. De spits moest het dit seizoen lange tijd doen met een rol als invaller, maar heeft de smaak de laatste weken helemaal te pakken. Zowel tegen Excelsior (7-1) als RKC Waalwijk (1-4) was hij twee keer trefzeker. Ook werd hij door bondscoach Louis van Gaal bij de voorlopige WK-selectie van Oranje gehaald. Brobbey wordt in de voorhoede vergezeld door Steven Bergwijn en Dusan Tadic. De Serviër begint daarbij aan de linkerkant. In gesprek met het Algemeen Dagblad sprak hij zich woensdag uit over zijn rol en de kritiek die hij kreeg.

"Op links, waar ik de afgelopen vier jaar vooral speelde en vaak goed ook, speelde ik de laatste tijd niet. Daar sta ik nu wel weer en het gaat ook weer beter", aldus de aanvoerder. "Ik denk wel dat duidelijk is dat dat mijn beste positie is, maar als de noodzaak er is om op een andere plek te spelen, doe ik dat. Het belangrijkste is dat we winnen." Winnen moet Ajax zeker tegen Liverpool, anders rest volgend jaar de Europa League. De ploeg van trainer Jürgen Klopp heeft voldoende aan een gelijkspel om het team van Schreuder te elimineren.

Opstelling Ajax: Pasveer; Sánchez, Timber, Blind, Bassey; Álvarez, Berghuis, Klaassen; Bergwijn, Brobbey, Tadic.

Opstelling Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Henderson, Elliott; Firmino, Núñez, Salah.

UEFA Champions League
Ajax
0 - 3
Liverpool
Ajax - Liverpool:

Meer nieuws

De Telegraaf: Ajax heeft tien miljoen euro klaarliggen voor één speler
71
'Slot raakt direct een van zijn Nederlandse spelers kwijt bij Liverpool'
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ajax en Feyenoord in strijd verwikkeld om aanvaller van Chelsea
18
'Ajax en PSV zetten zich schrap: United en Bayern jagen op zelfde target'
4
Sleutelspeler kan Manchester City verrassend genoeg verlaten in de zomer
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties