Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brobbey reageert op de vermeende interesse van Man United en Ten Hag

Laatste update:

De 21-jarige spits was afgelopen zomer ook al een doelwit van the Red Devils, maar van een transfer kwam het toen niet. Brobbey geeft zelf echter aan niets van de hernieuwde Engelse interesse te weten.

"Ik zag het ook voorbijkomen op het nieuws. Maar ik blijf lekker in Amsterdam", zegt de 21-jarige spits. Brobbey wil een toekomstige transfer niet geheel uitsluiten. "Of ze in de zomer mogen terugkomen? Haha, wie weet."

Ajax-trainer John van 't Schip hoopt in ieder geval dat de Amsterdammers deze maand niet meewerken aan een transfer van Brobbey. "Wat mij betreft is hij niet te koop", spreekt de oefenmeester klare taal.

"Dus ja, ik hang dat om zijn nek. Het zou niet handig zijn als hij nu vertrekt. Maar wie ben ik om dat te zeggen? We proberen de groep zo sterk mogelijk te houden. Dan is Brobbey daar een heel belangrijke speler in. Ik beslis niet of hij vertrekt, maar er zijn dan wel krankzinnige bedragen nodig."

Brobbey was zondag andermaal belangrijk voor Ajax. De spits maakte tegen RKC Waalwijk (4-1 winst) de eerste twee doelpunten. Daarmee bracht hij zijn seizoenstotaal op vijftien goals in alle competities.

De Oranje-international ligt nog tot medio 2027 in de Johan Cruijff ArenA vast. Het gerenommeerde Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde in op vijftien miljoen euro.

Meer nieuws

Met deze profvoetballer is KNVB-scheidsrechter Shona Shukrula getrouwd
4
Vermoedelijke XI Atalanta en Bayer Leverkusen: twee Nederlanders aan de aftrap
8
KNVB presenteert eerste vrouwelijke scheidsrechter in Nederlands betaald voetbal
43
Georgië onthult eerste EK-selectie ooit: Mikautadze van de partij
4
Memphis Depay mag transfervrij vertrekken bij Atlético Madrid
88
'PEC Zwolle hoopt talentvolle verdediger over te nemen van Ajax'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties