Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brobbey reageert op kritiek: 'Mensen praten zoveel, zoals Marco van Basten...'

Laatste update:

"Er is altijd kritiek, weet je", zegt Brobbey. "Soms doet het je wel wat. Dan wil je jezelf wel meer laten zien."

"Mensen praten zoveel, ook aan de tafel bij Rondo, Marco van Basten", zegt Brobbey. "Ik wil hem het ongelijk bewijzen. Of dat lukt? Zeker weten."

Van Basten had op maandag 30 oktober harde kritiek op Brobbey in het door de spits genoemde praatprogramma. "Ik weet langzamerhand hoe ik moet afwerken, maar hij... Hij heeft dus twaalf jaar lang in de opleiding gezeten bij Ajax, en hij heeft nog geen één idee wat hij moet doen als hij een-op-een met de keeper komt", aldus Van Basten.

Brobbey kreeg deze week ook lovende kritiek, van Wim Kieft. Die vindt Brobbey een completere spits dan Santiago Gimenez (Feyenoord) en Luuk de Jong (PSV). "Dat zijn natuurlijk hele mooie woorden van Wim Kieft", vindt Brobbey. "Het doet me goed."

John Bosman gaat Brobbey op zijn eigen verzoek privétraining geven, maar dat is er nog niet van gekomen. De aanvaller van Ajax legt uit hoe dat komt. "We spelen veel wedstrijden in korte tijd, weet je. Daarin zijn we ook bezig met herstellen."

"Voor spelers die in de basis staan, is het lastig om nog extra te trainen tussendoor. Maar het komt wel", verzekert Brobbey.

Brobbey was opnieuw goud waard voor Ajax met een assist op Kristian Hlynsson. "Ik heb nu vijf goals en vier assists (in dertien Eredivisie-duels, red.). Ik maak liever een goal dan dat ik een assist geef, dat wel. Maar mijn medespelers weten dat ze om mij heen moeten bewegen als ik de bal krijg. Dat gaat steeds beter, ook met de nieuwe jongens. Ze begrijpen me steeds beter."

Meer nieuws

Argentinië maakt voorselectie Copa América bekend: wel Rulli, geen Benítez
3
Zeker twee spelers van Olympique Marseille beschoten; allebei ongedeerd
15
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Franse politiek is woest: Ligue 1-speler plakt logo af met tape en moet vrezen
0
VZ Kort: Fagioli keert na schorsing van 7 maanden terug in selectie Juventus
77
Ajax Vrouwen verslaat Fortuna Sittard en wint zesde TOTO KNVB Beker
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties