Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brobbey reageert opvallend beheerst op harde woorden van Koeman

Laatste update:

"Ik hoop nog steeds dat hij zich doorontwikkelt. We hadden hem de vorige interlandperiode bij Oranje. We waren aan het afwerken en je zag dat zijn eerste aanname en de manier van afwerken niet goed was", zei Koeman maandagavond op stellige wijze bij Rondo.

Meer: Koeman laat smaakmaker thuis: ‘Hij heeft het in Oranje nog niet laten zien’

Koeman neemt dat zowel Brobbey als Ajax kwalijk. "Dan vraag ik me af: wat doe je dan bij de clubs waar je bent geweest, als spits? En met alle respect, dat John Bosman nu de spitsentrainer wordt waar Brobbey naar uitkijkt... Hoe lang zit Brobbey al bij Ajax? Hij is tussendoor naar Leipzig gegaan, is teruggekomen, speelde niet... Als technische staf ga je dan toch ook extra je best doen?"

Reactie Brobbey
Jeroen Stekelenburg van de NOS wil van Brobbey weten wat hij ervan vindt dat iedereen een mening over hem heeft. "Ik ben nog een jonge speler, 21 jaar", verwijst de spits naar zijn jeugdige leeftijd. "Ik heb natuurlijk heel veel verbeterpunten en dat is trainbaar, ja." Stekelenburg wil vervolgens weten of het anders binnenkomt bij Brobbey nu de kritiek niet afkomstig is van analisten, maar van de bondscoach.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

"Ja, wat ik net zei. Ik ben nog maar 21 jaar", herhaalt Brobbey. "En mensen zeggen altijd wel wat over me, daar heb ik geen invloed op. Dus ja." De Ajacied gaat in op de vraag of hij inhoudelijk kan leven met de kritiek van de buitenwereld. "Ik kan er eerlijk gezegd wel mee leven, ja", aldus Brobbey, die in de lach schiet als John van 't Schip hem steunt. "Hij heeft brede schouders."

Stekelenburg vraagt aan Van 't Schip wat hij vindt van de kritiek van Koeman op Brobbey. "Nou ja, het is ook zijn speler natuurlijk, als je bij het Nederlands elftal zit. Ik wil daar niet te veel op ingaan. Ik denk dat het handig is dat als dat leeft, dat je dat met elkaar bespreekt. Punt.", geeft de Ajax-coach mee aan Koeman. "

Even later gaat Van 't Schip toch dieper in op de kwestie. "Ik ben erg positief over Brian, zeker als ik zie wat hij ons team brengt. We moeten de uitspraken van Koeman ook niet overdrijven. Hij heeft hem namelijk wel geselecteerd, dus Koeman ziet ook zijn kwaliteiten. Brian is fitter en sterker dan toen hij terugkwam bij Ajax en hij kan negentig minuten blijven gaan. Het is een sterk aanspeelpunt en hij heeft diepte in zijn spel. Maar Brian kan zeker nog stappen maken. Hij is al een goede spits, maar kan een nog betere worden."

Taakstraf
Brobbey krijgt op het persmoment tevens de vraag hoe hij aankijkt tegen de taakstraf die is uitgedeeld aan de zestienjarige FC Twente-fan die hem na Ajax-thuis racistisch bejegende. "Het is alleen maar beter dat die jongen dat heeft gekregen. Ik hoop dat hij van zijn fouten gaat leren, dat het niet goed is wat hij deed. Ik hoorde het gisteren (dinsdag, red.) en dacht bij mezelf: Ja, dat is goed. Daarmee is het boek voor mij ook gesloten."

Vind jij Brian Brobbey goed genoeg voor Oranje?

Meer nieuws

Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen
13
Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
15
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
24
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties