Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brobbey reageert opvallend laconiek op apengeluiden door fans van Utrecht

Laatste update:

Uiteraard vraagt Cristian Willaert om een reactie daarop. "Tja. Het doet me niet zoveel, hoor", zegt Brobbey. "Het is hun probleem, toch? Misschien krijgen ze wel een boete. Mij boeit het niet zoveel. Het is een belediging, maar ik trek me er helemaal niks van aan. Nogmaals: het boeit me niet." Brobbey krijgt de vraag of hij van het veld zou stappen als hij de geluiden zou horen. "Ik begrijp wel dat sommigen dat doen. Het is niet leuk om te horen. Maar we stonden met 0-2 voor, dus ja... Nogmaals: het boeit me niet."

"Ze mogen lekker praten. Uiteindelijk hebben wij gewonnen", besluit Brobbey het onderwerp. De aanvaller wordt gevraagd wat hij van de wedstrijd zelf vond. "Het was heel lastig, vooral de tweede helft was het meer strijd. Ik ben blij dat we hebben gewonnen, dat is het belangrijkst." Het viel op dat Ajax nauwelijks een kans heeft weggeven. "Ze hebben met Daishawn Redan een snelle speler op de zijkanten, en met Bas Dost een hele goede kopper", zegt Brobbey. "We moesten dat blokken, en dat hebben we goed gedaan."

Zelf was Brobbey verantwoordelijk voor de 0-2, door vlak voor rust op aangeven van Steven Berghuis binnen te koppen. "Kan ik het even terugzien?", vraagt Brobbey, die daarop de beelden te zien krijgt. "Ik sta goed tussen twee verdedigers in. Berghuis geeft een hele goede bal en ik knik hem goed binnen. Mooie goal. Normaal kan ik niet zo goed koppen..."

Meer nieuws

Vermoedelijke XI Atalanta en Bayer Leverkusen: twee Nederlanders aan de aftrap
4
Pak 50x je inzet als Atalanta en Bayer Leverkusen allebei scoren in EL-finale!
0
Feyenoord loopt miljoenen mis, maar heeft er komende zomer een extra optie bij
12
Ontdek adidas TEAM! Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas.
0
Bizarre situatie: bondscoach Kameroen ontslagen, maar weet daar zelf niets van
2
'Ook Ethan Mbappé verlaat Paris Saint-Germain, maar niet voor Real Madrid'
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties