Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brobbey: 'Valentijn Driessen en Mike Verweij weten het toch allemaal beter'

Laatste update:

Er werd de voorbije maanden druk gespeculeerd over het jaarsalaris dat Ajax Brobbey zou betalen om bij Ajax te blijven. "Valentijn Driessen en Mike Verweij, zij weten het toch allemaal beter", reageert Brobbey op de vraag van Van der Meijde hoeveel Ajax heeft geboden. "Als zij zeggen één miljoen, zal het wel kloppen. Zij praten altijd maar dingen. Negen van de tien keer is het nieuws slecht. Na mijn goal tegen OSC Lille kwam Marc (Overmars, red.) opnieuw met een aanbood bij mijn zaakwaarnemer. Toen zei ik dat ik zou blijven. Daarna is het niet helemaal goed gegaan."

Brobbey tekende eerder dit seizoen een vierjarig contract bij Leipzig. Ajax had er naar eigen zeggen alles aan gedaan om hem aan boord te houden, maar het verschil tussen vraag en aanbod was te groot. Een akkoord over een nieuw contract werd niet bereikt, waarop het negentienjarige talent besloot om transfervrij naar de Bundesliga te verkassen. "Ik lees het ook overal", vertelt Brobbey over de verhalen dat Ajax bereid zou zijn om hem terug te kopen. "Het is geen bullshit. Ik wil gewoon spelen. Er is eerlijk tegen mij gezegd dat ik volgend seizoen niet veel zou gaan spelen. Dat is eerlijk tegen mij gezegd. En als je niet speelt moet je minuten bij Jong Ajax gaan maken."

"Ik heb direct geappt met mijn zaakwaarnemer dat hij de situatie moest checken toen de trainer weg ging", gaat Brobbey verder. "'We kunnen een paar dingen regelen, maar alleen als jij dat wilt', zeiden ze. Toen belde de nieuwe trainer (Jesse Marsch, red.): 'Ik heb een plan met je. Ik heb spitsen beter gemaakt'. Hij heeft met Haaland gewerkt." Brobbey kwam bij Ajax op het tweede plan toen de Amsterdammers afgelopen winter 22,5 miljoen euro uittrokken voor Sébastien Haller. "Ik had al zo'n gevoel dat ze Haller zouden halen", zegt Brobbey. "En dat was waar. Toen ze hem hadden gehaald dacht ik: shit, het is toch waar dat ze een spits wilden halen. Ajax had beloftes naar mij gedaan dat ze geen spits zouden halen. Toen dacht ik: oké."

Brobbey ging in de uitzending bovendien in op Derrick Luckassen en Kevin Luckassen, van wie veel mensen niet weten dat het zijn broers zijn. "Mijn moeder ging voorheen met een witte man voor de papieren en hij heette Luckassen", aldus de aanvaller. "Op papier. Voor de verblijfsvergunning." Van der Meijde reageert zichtbaar verbaasd. "Hebben mensen daar nooit naar gevraagd? Ook niet in de pers enzo? Dat is toch raar dat ze dat niet vragen? Het zijn toch allemaal zulke goede journalisten?" Brobbey cynisch: "Ja, klopt. Mike Verweij enzo, Valentijn Driessen. Valentijn denkt dat hij alles weet."

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
4
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
16
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
6
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
25
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
48
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties