Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brobbey weet wie zijn privétrainer wordt: 'Dat is een echte kopspecialist'

Laatste update:

Brobbey kopte in de 42ste minuut raak en scoorde in de 64ste minuut opnieuw uit een counter van Ajax. De spits tikte de bal vlak voor de neus van Andries Noppert weg, zette vervolgens ook Pawel Bochniewicz opzij en kon de bal zo in een leeg doel schuiven. Scheidsrechter Sander van der Eijk floot echter voor een duwfout van Brobbey op de Poolse verdediger, maar het was het uitermate licht.

Meer: Brian Brobbey keert terug op het trainingsveld bij het Nederlands elftal | ESPN deelt beelden van strompelende Brian Brobbey; oorzaak blessure lijkt bekend

"Ik had eigenlijk twee doelpunten ja", vindt Brobbey, die de beelden van de afgekeurde goal krijgt te zien. "Ja, dit is helemaal niks. Hij valt al. Ik duw niet eens." Brobbey vindt dat hij onrechtvaardig behandeld wordt in de Eredivisie. "Altijd als de verdedigers aan mij trekken, krijg ik geen vrije trap. Als ik ze een klein beetje aanraak, dan is het een vrije trap voor hen."

Van der Eijk weigerde Brobbey uitleg te geven. "De scheidsrechter heeft niks tegen me gezegd. Hij zei helemaal niks. Na die VAR-check ging hij gewoon door."

Verslaggever Milan van Dongen vraagt of Brobbey het idee heeft dat hij de scheidsrechter soms tegen heeft omdat hij een sterke speler is. "Af en toe wel ja. Ga je de scheids ook interviewen zo?" Van Dongen reageert: "Dat mogen wij niet meer tegenwoordig." Brobbey lacht: "Jammer. Anders kon je het hem vragen, toch?"

Brobbey is trots op zijn doelpunt dat wél telde. "Het was een mooie kopbal, hè?", lacht Brobbey hardop. "Het was een hele mooie kopbal. Goede loopactie en een mooie bal van Branco (van den Boomen, red.). Of ik nu kan koppen? Laten we het houden op een beetje, hahaha."

Binnenkort krijgt Brobbey op eigen verzoek extra hulp. "Ik train er niet echt vaak op, maar binnenkort komt John Bosman. Dat is een kopspecialist, dus we gaan aan de slag. Ik heb vroeger in de jeugd ook al met hem getraind. We gaan het zien." Bosman speelde tussen 1983 en 1988 in Ajax 1. De oud-spits maakte 77 goals in 126 competitieduels voor de Amsterdammers.

Meer nieuws

Süleyman Öztürk: 'Het is de meest onderschatte speler van Nederlands elftal'
0
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: België trapt maandag af
0
Live meepraten op het EK: België - Slowakije
18
Roemenië begint EK 2024 met verrassende en ruime zege op teleurstellend Oekraïne
29
Wijffels over international: 'Ik denk dat hij uitstekend bij Ajax zou passen'
18
Transfersoap rondom Ajax-talent gaat door: 'Hij gaat tóch naar Feyenoord of PSV'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties