Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Broer Kimpembe noemt Tuchel 'hoerenzoon' in tirade op Instagram

Laatste update:

"Tuchel, ik hoop dat het goed met je gaat", opent Manu Kimpembe zijn verhaal op Instagram nog enigszins op een normale manier. Om vervolgens de Duitse coach in Franse dienst de volle laag te geven. "Neuk je moeder, jij hoerenzoon." Hij steekt tijdens het filmpje ook nog eens zijn middelvinger op richting Tuchel. Presnel Kimpembe heeft nog niet gereageerd op de video van zijn broer.

De oefenmeester van PSG heeft ook nog niet gereageerd op de beledigingen. Wél heeft hij een analyse gegeven over de nederlaag in Dortmund. "Ik heb geen spijt van mijn keuzes. Het is heel makkelijk om van buitenaf een oordeel te vellen", aldus Tuchel tegenover RMC Sport. "Ik moet beslissingen nemen en neem alle verantwoordelijkheid. Niemand weet wat er was gebeurd als ik voor een ander tactisch systeem had gekozen. Ik heb daarom ook geen enkele spijt."

Tuchel leek met een 3-4-2-1-systeem vooral voor zekerheid te kiezen tegen Dortmund. "Kimpembe, Thiago Silva en Marquinhos maakten allemaal een goede indruk. Het was een lastige wedstrijd, want Dortmund beschikt over veel kwaliteit." De nederlaag is volgens Tuchel niet te wijten aan de achterhoede van PSG. "Ze werkten keihard en hebben mentaliteit en kwaliteit aan de dag gelegd. Ik ben dus tevreden over dat trio en ook over de twee defensieve middenvelders (Marco Verratti en Idrissa Gueye, red.). Dortmund-uit is altijd enorm lastig. We hebben nog een returnduel in het Parc des Princes. Dat wordt een zware uitdaging, maar het is zeker nog niet over."

Op de persconferentie ging Tuchel verder met het verdedigen van de opstelling van PSG. "Tegen Dijon hebben we ook zo gespeeld, dat was twee duels geleden. Het systeem en de structuur gaf ons de gelegenheid om korte afstanden te verdedigen. Daarnaast hadden we met deze structuur de kans om te controleren en om aan te vallen, met een 3-2-systeem in de opbouw." Tuchel vindt de kritiek op zijn systeem dan ook onterecht. "Na een nederlaag is het altijd makkelijk om met de beschuldigende vinger te wijzen. Dortmund won hier van Internazionale en speelde gelijk tegen Barcelona. Ik weet niet of we met een 4-4-2-systeem een beter resultaat hadden geboekt."

UEFA Champions League
Borussia Dortmund
2 - 1
Paris Saint-Germain
Zie jij Paris Saint-Germain alsnog de kwartfinale halen?

Meer nieuws

Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
0
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
4
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
7
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
5
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties