Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Broer van Mario Götze weer uit ziekenhuis na grote schrik in Duitsland

Laatste update:

Götze kwam maandagavond ongelukkig in botsing met Duisburg-verdediger  Rolf Feltscher en bleef bewegingsloos liggen. Dat de situatie zorgwekkend was, was te zien aan de reactie van Duisburg-doelman Leo Weinkauf, die zich onmiddellijk naar Götze spoedde en paniekerig vroeg om de komst van de medische staf. De middenvelder werd vervolgens minutenlang op het veld behandeld. Aan het einde van de wedstrijd werd de broer van Mario Götze met een brancard van het veld gedragen. "Hij zit nu bij ons in de kleedkamer. Het is de tweede keer dat het gebeurt en dat is natuurlijk zorgelijk", zei trainer Marco Antwerpen tegen MagentaSport. "We hebben hem nodig, het is een geweldige jongen", stak doelman Matheo Raab zijn ploeggenoot vervolgens een hart onder de riem.

Stefan Rosskopf, de perswoordvoerder van Kaiserslautern, liet na het laatste fluitsignaal aan het Duitse persbureau weten dat Götze na de wedstrijd bij bewustzijn was en aanspreekbaar in de kleedkamer. De middenvelder werd voor nader onderzoek naar een ziekenhuis in Duisburg gebracht. Onderzoek na het nieuwe schrikmoment heeft nu uitgewezen dat er geen sprake is van nieuwe schade aan de schedel. "Iedereen schrok in het begin van zijn blessure en we zijn dan ook heel blij dat Felix nu al aan de beterende hand is. We wensen hem een goed herstel toe en uiteraard geven we hem alle tijd die hij nodig heeft", zegt directeur Thomas Hengen van FC Kaiserslautern..

Het is dus niet voor het eerst dat Götze een hoofdblessure opliep. In augustus kwam de middenvelder bij een kopduel in botsing met ploeggenoot Marvin Senger en liep hij een scheurtje in zijn schedel op. Hij lag destijds kortstondig op de intensive care. De Duitser miste door zijn blessure zes competitiewedstrijden en maakte eind september zijn rentree bij een 2-0 overwinning op VfL Osnabrück. Tegen Havelse (6-0 winst) en het tweede elftal van Freiburg (3-0 winst) kreeg de middenvelder een basisplaats, net als maandagavond tegen Duisburg.

Meer nieuws

Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
8
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
9
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
16
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties